КухніНа географічному факультеті відбувся традиційний захід – презентація кухонь народів світу. Студенти ІІІ курсу кафедри країнознавства та туризму в рамках вивчення дисципліни «Технології обслуговування в туризмі» ознайомили присутніх із сировинною базою, технологією приготування та типовими стравами фінської, марокканської, турецької, грузинської та індійської кухонь.
Це було справжнє свято студентської кулінарної творчості. Лунали мови різних народів, звучали національні мелодії та жарти. До презентацій включалися жанрові сценки й народні танці. Барвисті національні костюми, сервірування столів і, звичайно, аромати власноруч наготованих страв створили неповторний колорит презентованої країни. Виступи органічно доповнював змістовний відеоматеріал. Журі оцінило майстерність конкурсантів у п’яти номінаціях: «найартистичніша презентація», «гурманський ухил», «найкреативніша «подача» матеріалу», «художнє оформлення столу і страв» та «класика жанру».